News Flash:

Mancarica de cartofi cu carne de porc

22 Februarie 2012
3162 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de cartofi cu carne de porc
Ingrediente:

400 g carne de porc afumata
cartofi mari
1/2 ardei gras rosu
1 morcov
1 ceapa medie
rosii in bulion
3 fire marar
1/2 legatura patrunjel
sare
ulei
delikat

Mod de preparare:


Carnea am taiat-o bucati si am calit-o in putin ulei. Am adaugat putina apa, iar dupa 5 minute am pus ceapa si ardeiul tocate marunt. Am potrivit de sare si am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am adaugat si morcovul taiat rondele. Am completat cu apa fierbinte si am lasat sa fiarba cca 15 minute. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus cartofii taiati bucati mari. Am completat cu apa si am lasat alte 15 minute, adaugand apoi rosiile in bulion.
Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am pus delikatul si am adaugat verdeata tocata marunt. Am stins focul si am lasat cratita acoperita cu un capac ptr a se amesteca aromele. Am servit cu paine colac si gogosari murati.
Mancare de cartofi cu carne de porc afumata pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcov ceapa marar patrunjel sare ulei delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019496 (s)