News Flash:

Mancarica de cartofi cu carnacior afumat

7 Martie 2013
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700-800 g cartofi
cca 200 g carnat afumat
100 g ceapa
boia dulce
50 ml ulei
patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa, tocata marunt, se caleste in ulei, apoi se pune un varf de lingurita de boia dulce de ardei, se amesteca de 2-3 ori si, imediat, se adauga carnatul taiat in felii de un cm grosime; se amesteca de 4-5 ori si totul se stinge cu ¼ l apa fierbinte. Cand clocoteste apa se adauga cartofii taiati in sferturi, se comlpeteaza cu apa, se sareaza si se pune piper. Se lasa sa fiarba circa 20 minute, ca sa se inmoaie. Cand se ia de pe foc se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi carnat afumat ceapa boia dulce ulei patrunjel piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019866 (s)