News Flash:

Mancarica de cartofi

5 August 2011
2560 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de cartofi
Ingrediente: 6 cartofi mari 1 ceapa 4 rosii mici 40 ml ulei 20 gr pasta de tomate 10 castraveciori in otet sare Mod de preparare: Cartofii se spala, se curata si se taie in patru parti. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins. Dupe aceea se adauga apa fierbinte cat sa acopere si cartofii. Dupa cateva minute se adauga rosiile, pasta de tomate, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand cartofii au fiert, se adauga sare dupa gust, castraveciorii scursi de otet si se ia de pe foc. La final se poate adauga si verdeata. sursa articol: http://www.bucataria-romaneasca.ro sursa fotografie: http://www.retetepentrutine.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene ceapa rosii ardei umpluti conserva
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1899 viz    0 com
2603 viz    0 com
1145 viz    0 com
1031 viz    0 com
1971 viz    0 com
1290 viz    0 com
1352 viz    0 com
1336 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019302 (s)