News Flash:

Mancarica de carne cu bame

4 Iunie 2013
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne taiata cubulete
100 g ceapa
1 ardei gras
¼ l suc de rosii
50 ml ulei
50 ml vin
½ l bors
600-700 g bame
patrunjel
marar
sare

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc in ulei. Bamele tinere se fierb 5 minute si se adauga carnea, cand acesta este aproape fiarta, odata cu sucul de rosii, vinul si ardeiul taiat felii. Se fierb acoperite inca 30 minute, ca sa se inmoaie. Sosul nu trebuie sa fie in cantitate prea mare, nici sa se lege cu faina. Se sareaza dupa gust, iar pentru aroma se adauga patrunjel si marar tocat. Mancarea se poate fierbe si la cuptor, dupa ce s-au fiert bamele, ca sa se ridice uleiul si sa se formeze sosul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019842 (s)