News Flash:

Mancarica cu paste si carne

2 Aprilie 2014
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 g faina
1 kg carne de vita taiata cuburi
2 linguri ulei de masline
2 cepe tocate
2 catei de usturoi pisati
2 linguri pasta de tomate
300 ml supa de vita
3 fire de cimbru
3 morcovi taiati cubulete
paste papardelle pentru servire

Mod de preparare:

Punem intr-un bol faina cu sare si trecem carnita prin acest amestec. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem carnita la rumenit timp de 5 minute. Transferam carnita intr-o oala cu fierbere lenta. Reducem focul la mediu si adaugam restul de ulei, punem ceapa la calit, apoi adaugam usturoiul si pasta de tomate si amestecam timp de un minut. Adaugam supa, cimbrul si morcovii si lasam sa dea in clocot. Punem sosul peste carnita, acoperim oala cu un capac si fierbem timp de 6 ore la foc mic. Servim cu paste fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica mancarica paste carne mancarica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
1672 viz    0 com
1026 viz    0 com
2030 viz    0 com
1480 viz    0 com
1771 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013483 (s)