News Flash:

Mancarica cu mozzarella si rosii la cuptor

21 Septembrie 2012
2000 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 ml lapte
100 g mozzarella data prin razatoare
30 g unt
2 linguri faina
un praf de nucsoara
500 g rosii cherry

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem 2 vase de iena (capacitate 500 ml). Punem laptele intr-o craticioara la incalzit la foc mediu. Transferam apoi laptele fiert intr-un bol. Intr-o oala punem untul la topit la foc mare si adaugam faina. Amestecam timp de un minut dupa care indepartam de pe foc. Incorporam treptat laptele amestecand constant. Punem oala pe foc si amestecam cu o lingura de lemn timp de 2 minute (pana cand se ingroasa sosul). Adaugam nucsoara si jumatate din cantitatea de mozzarella si adaugam sare. Asezam rosiile in vasele pregatite. Turnam sosul de branza peste ele si presaram pe deasupra mozzarella ramasa. Bagam la cuptor timp de 35 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte mozzarella unt faina rosii cherry bol cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2628 viz    0 com
1665 viz    0 com
9922 viz    0 com
1943 viz    0 com
1670 viz    0 com
3073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020242 (s)