News Flash:

Mancarica cu legume si inima de vitel

2 Decembrie 2011
2338 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mancarica cu legume si inima de vitel
Ingrediente: 1 inima de vitel 1 morcov 1 ceapa rosie 1 gogosar 1 praz mic 1 ardei iute rosu 1 pastarnac mic 100 ml ulei sare Mod de preparare: Inima se curata bine, se tine in apa rece o ora, ca sa iasa tot sangele, iar apoi se spala. In timp ce carnea sta in apa, legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinte. Apoi, pastarnacul, gogosarul, ceapa, morcovul, prazul si ardeiul iute se calesc usor in ulei. Se adauga inima taiata cuburi, se acopera cu apa si se pune un capac. Se mai completeaza cu apa de cate ori e necesar. Cand inima e patrunsa, se ia capacul pentru ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sos usor peste sote. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parfait amour fasole gogosar boia iute nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2232 viz    0 com
1046 viz    0 com
1343 viz    0 com
1702 viz    0 com
4598 viz    0 com
1061 viz    0 com
2540 viz    0 com
1149 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013134 (s)