News Flash:

Mancarica cu legume si inima de vitel

2 Decembrie 2011
2293 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica cu legume si inima de vitel
Ingrediente: 1 inima de vitel 1 morcov 1 ceapa rosie 1 gogosar 1 praz mic 1 ardei iute rosu 1 pastarnac mic 100 ml ulei sare Mod de preparare: Inima se curata bine, se tine in apa rece o ora, ca sa iasa tot sangele, iar apoi se spala. In timp ce carnea sta in apa, legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinte. Apoi, pastarnacul, gogosarul, ceapa, morcovul, prazul si ardeiul iute se calesc usor in ulei. Se adauga inima taiata cuburi, se acopera cu apa si se pune un capac. Se mai completeaza cu apa de cate ori e necesar. Cand inima e patrunsa, se ia capacul pentru ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sos usor peste sote. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parfait amour fasole gogosar boia iute nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2183 viz    0 com
1017 viz    0 com
1310 viz    0 com
1668 viz    0 com
4505 viz    0 com
936 viz    0 com
2443 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1441 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020853 (s)