News Flash:

Mancarica cu legume si inima de vitel

2 Decembrie 2011
2377 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica cu legume si inima de vitel
Ingrediente: 1 inima de vitel 1 morcov 1 ceapa rosie 1 gogosar 1 praz mic 1 ardei iute rosu 1 pastarnac mic 100 ml ulei sare Mod de preparare: Inima se curata bine, se tine in apa rece o ora, ca sa iasa tot sangele, iar apoi se spala. In timp ce carnea sta in apa, legumele se spala, se curata si se taie dupa preferinte. Apoi, pastarnacul, gogosarul, ceapa, morcovul, prazul si ardeiul iute se calesc usor in ulei. Se adauga inima taiata cuburi, se acopera cu apa si se pune un capac. Se mai completeaza cu apa de cate ori e necesar. Cand inima e patrunsa, se ia capacul pentru ca lichidul sa se evapore si sa ramana un sos usor peste sote. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parfait amour fasole gogosar boia iute nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2266 viz    0 com
1078 viz    0 com
1371 viz    0 com
1740 viz    0 com
4699 viz    0 com
1222 viz    0 com
2630 viz    0 com
1194 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013011 (s)