News Flash:

Mancarica cu dovlecei

12 Iunie 2014
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui
600 g dovlecei
2-3 catei de usturoi
4 rosii
3 oua
100 g orez
70 g branza
sare
ulei

Mod de preparare:

Dovleceii ii curatam si-i dam pe razatoare, apoi ii lasam sa stea cu putina sare timp de 20-25 min. Carnea de pui o taiem bucatele mici (puteti sa o si tocati sau sa folositi carne de porc) si o amestecam cu orezul bine spalat si scurs de apa. Adaugam putina sare. Rosiile le taiem felii. Batem bine ouale intr-un castronel si adaugam branza data pe razatoare  si usturoiul zdrobit.

Stoarcem bine dovleceii de apa lasata si ii punem intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Ii intindem usor si apoi punem carnea tocata amestecata cu orezul. Apoi punem feliile de rosii si deasupra amestecul de branza si ou. Coacem la 170g C timp de 40-50 min.
Lasam sa se raceasca putin si servim.

Mancarica cu dovlecei
recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete caserole caserola dovlecei retete carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1430 viz    0 com
1120 viz    0 com
1610 viz    0 com
1677 viz    0 com
1107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016371 (s)