News Flash:

Mancarica cu dovleac si naut

8 Octombrie 2012
2224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei taiati cubulete
1 kg dovleac taiat cubulete
800 g naut
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ulei de masline
3 lingurite chimen
1 lingurita boia de ardei dulce
800 g rosii in bulion
2 lingurite coriandru
250 g fasole verde
sare

Mod de preparare:


Mai intai se calestea ceapa, apoi se pun in tigaie coriandrul, chimenul si boiaua. Dupa ce se amesteca pentru a se omogeniza, se adauga rosiile, nautul, dovleacul si dovlecelul. Se toarna compozitia intr-un vas de yena, se pune un capac peste el si se da la cuptor, la foc puternic cam 2 ore, la foc mic cam 5 ore. Spre final se incorporeaza si fasolea verde si se mai tine cam o jumatate de ora in cuptor. Inainte de servire se potriveste de sare. Se poate manca cu paine coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare dovlecei dovleac naut ceapa usturoi chimen coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020956 (s)