News Flash:

Mancarica cu carne si telina

10 Ianuarie 2013
2189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne
500 g telina
50 g ceapa
70 ml ulei
¼ l suc de rosii

Mod de preparare:

Carnea si ceapa se calesc cu 2 linguri de ulei, pana se inmoaie bine. Telina se curata, se taie in felii de un cm grosime; acestea se suprapun si se taie in betisoare de 2 cm latime. Telina se caleste separat, cu 2-3 linguri de ulei, acoperita, la foc mic, adaugand cate o lingura de apa pana se inmoaie bine. Dupa ce au fiert, telina si carnea se amesteca. Faina se dilueaza cu sosul de rosii si se pune in cratita, completand sosul cu apa si lasand sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege. Mancarea se poate servi simpla, presarata cu patrunjel tocat, sau dreasa cu o lingura de smantana si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina carne telina ceapa ulei betisoare foc mic cratita patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013742 (s)