News Flash:

Mancarica cu carne si dovlecel

7 Mai 2014
1223 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pulpe de pui taiate in bucatele
1 dovlecel copt
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
2 felii de bacon tocate
2 linguri pasta de tomate
1 lingura faina
500 ml sos de tomate
1 cartof copt
220 ml supa de pui
1 morcov copt
1 lingura otet balsamic

Mod de preparare:

Incingem o lingura de ulei intr-o oala si punem puiul la rumenit timp de 5 minute. Transferam apoi carnita intr-un bol. Incingem restul de ulei si punem ceapa cu usturoiul la calit. Adaugam bacon, faina, pasta de tomate si amestecam. incorporam sosul si supa si lasam sa fiarba. Adaugam sare dupa gust si amestecam. punem puiul in sos, adaugam cartoful, morcovul, dovlecelul si otetul. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Se serveste mancarica cu paine crocanta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica retete carne mancarica dovlecei mancarica cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1562 viz    0 com
1284 viz    0 com
2439 viz    0 com
1585 viz    0 com
2105 viz    0 com
1299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021163 (s)