News Flash:

Mancarica cu carne si dovlecel

7 Mai 2014
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pulpe de pui taiate in bucatele
1 dovlecel copt
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
2 felii de bacon tocate
2 linguri pasta de tomate
1 lingura faina
500 ml sos de tomate
1 cartof copt
220 ml supa de pui
1 morcov copt
1 lingura otet balsamic

Mod de preparare:

Incingem o lingura de ulei intr-o oala si punem puiul la rumenit timp de 5 minute. Transferam apoi carnita intr-un bol. Incingem restul de ulei si punem ceapa cu usturoiul la calit. Adaugam bacon, faina, pasta de tomate si amestecam. incorporam sosul si supa si lasam sa fiarba. Adaugam sare dupa gust si amestecam. punem puiul in sos, adaugam cartoful, morcovul, dovlecelul si otetul. Reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Se serveste mancarica cu paine crocanta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica retete carne mancarica dovlecei mancarica cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1639 viz    0 com
1374 viz    0 com
2514 viz    0 com
1663 viz    0 com
2226 viz    0 com
1377 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014115 (s)