News Flash:

Mancarica cu carne si castraveti

25 Iunie 2013
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne (porc/vita/pui)
50 g ceapa
300 g castraveti acriti
50-100 ml ulei
2-3 linguri suc de rosii
50 ml vin
20 g faina
marar
patrunjel
sare
3 catei usturoi
1 frunza mica de telina
1 foaie de dafin

Mod de preparare:

Cceapa tocata si carnea se prajesc in ulei. Dupa ce carnea s-a calit 10 minute, se stinge cu 200 ml apa si se adauga castravetii, rasi prin razatoare cu gauri mari sau taiati betisoare. Castravetii acri fierb greu, de aceea se pun odata cu carnea. Cand toate au fiert, se freaca faina cu vinul si sucul de rosii si se toarna in sos, se lasa sa fiarba cateva clocote si se completeaza cu apa. Pentru aroma se adauga marar sau patrunjel, frunza de telina si usturoi tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne castraveti acriti faina sare clocote usturoi tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019284 (s)