News Flash:

Mancarica cu carne de vita si fasole verde

20 Decembrie 2012
3208 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne de vita
50 g ceapa
½ kg fasole verde
¼ l suc de rosii
50 ml ulei
cimbru
patrunjel
telina
sare

Mod de preparare:


Ceapa si carnea se prajesc, se adauga ½ l apa si ½ lingurita sare. Cand clocoteste apa, se adauga pastaile de fasole rupte in jumatati. Dupa ce fasolea a fiert pe jumatate se adauga sucul de rosii si o mica ramura de cimbru si se lasa sa fiarba bine. Dupa ce au fiert, carnea si fasolea se amesteca. Faina se freaca cu o lingura de apa rece, se adauga in sos si se lasa sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege. Se ia de pe foc si se potriveste gustul cu sare si cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Pentru aroma se presara patrunjel si o mica frunza de telina, tocate. Mancarea se poate servi si dreasa – o lingura cu varf de smantana se bate bine cu o lingura de apa rece si se amesteca cu mancarea, imediat ce aceasta s-a luat de pe foc.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ceapa fasole verde ulei cimbru patrunjel telina sare apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014482 (s)