News Flash:

Mancarica cu carne de vita

7 Februarie 2014
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 700 g carne de vita
250 g mazare
cca 400 g rosii
o ceapa
morcov
patrunjel
telina
100 ml vin alb
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Taiem in bucatele mici carnea si eliminam grasimea de pe ea. Taiem ceapa, morcovul, patrunjelul, telina si le prajim in doua linguri de ulei, pentru circa 5 minute la foc mic. Atentie sa nu se arda ! Adaugam carnea si o lasam pana se evapora apa din ea, la foc mai marisor, iar cand apa s-a evaporat, adaugam vinul, sa imbatam un pic carnea.
Lasam sa se evapore vinul, chiar sa se prajeasca, dar foarte putintel, dupa care adaugam rosiile fara pielita, in cazul meu suc de rosii. Amestecam bine, adaugam sare dupa gust, acoperim cu capac si lasam la foc mediu pentru circa 30 de minute sau pana cand carnea e fiarta. Controlam din cand in cand sa nu se lipeasca de fundul oalei, iar daca este nevoie mai adaugam apa.
Cand carnea este fiarta, adaugam mazarea, mai lasam 10 minute pe foc su adaugam un pic de piper negru macinat.

Mancarica cu carne de vita recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mancarica retete carne mancarica vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2027 viz    0 com
1565 viz    0 com
2969 viz    0 com
1805 viz    0 com
2409 viz    0 com
3369 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020099 (s)