News Flash:

Mancarica cu carne de porc

23 August 2012
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g carne de porc
2 cepe verzi tocate
1 ardei capia tocat
50 g arahide zdrobite
2 lingurite suc de limete
2 lingurite zahar brun
salata pentru servire

Mod de preparare:


Incingem putin ulei intr-o tigaie tip wok la foc mare si punem carnita de porc la rumenit timp de 5 minute. Adaugam apoi ardeiul, ceaapa si arahidele si amestecam timp de 3 minute. Intre timp, amestecam sucul de limete cu zaharul pana cand acesta din urma se dizolva. Amestecam apoi sosul cu carnita in tigaie si mai lasam pe foc timp de 3 minute. Se serveste imediat cu salata.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe verzi ardei capia arahide zahar brun salata tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1172 viz    0 com
2609 viz    0 com
5560 viz    0 com
2090 viz    0 com
1761 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013904 (s)