News Flash:

Mancarica cu carne de porc

5 Aprilie 2012
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancarica de porc
Ingrediente:

350 g file de porc
1 lingura mustar
1 catel de usturoi zdrobit
8 masline verzi umplute cu gogosar
1 lingura capere
1 lingura patrunjel tocat
coaja rasa de lamaie
sucul de la 1 lamaie

2 linguri ulei de masline


Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Sosul: amestecam mustarul, usturoiul, caperele, maslinele, patrunjelul, coaja si sucul de lamaie, 1 lingura ulei de masline si 2 linguri de apa calda. Incingem uleiul ramas intr-o oala termorezistenta la foc mare si rumenim carnita de porc timp de 5 minute. Bagam oala la cuptor timp de 5 minute si apoi lasam sa se odihneasca alte 5 minute. Taiem fripturica si servim cu sosul preparat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar usturoi masline verzi capere patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014579 (s)