News Flash:

Mancarica cu carne de miel si rosii

3 Decembrie 2012
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne de miel
80-100 ml ulei
¼ l suc de rosii
1 ceapa
7-8 rosii mici si tari
telina (frunze)
patrunjel
sare

Mod de preparare:


Carnea se prajeste cu ceapa si uleiul. Se freaca faina cu sucul de rosii, adaugand cate putin, ca sa nu se faca cocoloase si se toarna peste carne, completand cu apa, atat cat sa cuprinda bine bucatile de carna (cca ½ l sos). Se lasa sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege sosul, apoi se potriveste dupa gust cu sare, adaugand o frunza de telina si rosiile intregi. Mancarea se da la cuptor cca 15 minute, ca sa fiarba rosiile. Facultativ se pune in sos o lingurita de zahar. Se serveste presarata cu patrunjel.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei ceapa rosii telina patrunjel sare cocoloase clocote cuptor sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1312 viz    0 com
2483 viz    0 com
1352 viz    0 com
2795 viz    0 com
3674 viz    0 com
1478 viz    0 com
1594 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019556 (s)