News Flash:

Mancarica cu carnati afumati

24 Iulie 2013
5452 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 g ceapa
700 g cartofi taiati cubulete
200 g carnat afumat taiate feliute
50 ml ulei
boia dulce
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Se pune un varf de lingurita de boia dulce si se amesteca. Imediat se adauga feliile de carnat. Se amesteca de 4-5 ori si se adauga 250 ml apa fierbinte. Cand clocoteste apa se adauga cartofii, se completeaza cu apa pana la nivelul cartofilor, se sareaza. Se lasa sa fiarba acoperiti 30 de minute sau pana se inmoaie cartofii. Dupa ce se opreste focul se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnat afumat ulei boia dulce patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4803 viz    0 com
3209 viz    0 com
1837 viz    0 com
2036 viz    0 com
2217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015479 (s)