News Flash:

Mancarica cu carnati afumati

24 Iulie 2013
5329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g ceapa
700 g cartofi taiati cubulete
200 g carnat afumat taiate feliute
50 ml ulei
boia dulce
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Se pune un varf de lingurita de boia dulce si se amesteca. Imediat se adauga feliile de carnat. Se amesteca de 4-5 ori si se adauga 250 ml apa fierbinte. Cand clocoteste apa se adauga cartofii, se completeaza cu apa pana la nivelul cartofilor, se sareaza. Se lasa sa fiarba acoperiti 30 de minute sau pana se inmoaie cartofii. Dupa ce se opreste focul se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnat afumat ulei boia dulce patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4395 viz    0 com
2931 viz    0 com
1782 viz    0 com
1986 viz    0 com
2171 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013848 (s)