News Flash:

Mancarea are gust mai bun daca pui carne cu piele si os

14 Noiembrie 2013
2662 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnea de pui are cateva secrete de preparare care o pot transforma intr-un preparat delicios. Unul din ele este sa pastrezi osul si pielea. Iti dam si cateva motive care sa te convinga.

Carnea fara os si piele este mai scumpa

Pieptul de pui dezosat, fara piele, costa mai mult pe rafturile magazinelor, deoarece te scuteste pe tine de un efort. Dar daca o sa citesti mai departe, o sa-ti dai seama ca acest lucru nu are logica.

Pielea de pui este delicioasa

Chiar daca nu-ti place si ti se pare dezgustatoare, daca este preparata corect, pielea de pui devine crocanta si excelenta pentru gustul umami. Un exemplu foarte bun este cea de la puiul rotisat.

Schimba gustul mancarii

Chiar daca nu intentionezi sa consume si pielea de pe piept, este recomandat sa o pastrezi la gatit. Ea da o aroma speciala carnii, iar grasimea intra in carne si da ii da o consisenta speciala si un gust divin.

Este utila in procesul de gatire

Nu doar ca schimba textura carnii, dar pielea iti permite sa „ascunzi” condimente care te ajuta sa dai savoare mancarii. Poti pune intre piele si piept mirodenii, branza, unt, nuci, orice iti trece prin cap.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024435 (s)