News Flash:

Mancare rece de iepure. O reteta simpla, pe gustul tuturor

8 Mai 2019
450 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Daca ti-a ramas in congelator carne de iepure, iti sugeram sa prepari o mancare rece de iepure excelenta, pe care sa o savurezi alaturi de o salata de varza. Nu ai nevoie de multe ingrediente si este un mod ideal de a prepara aceasta carne.

Ingrediente pentru mancare rece de iepure:

  • 1 kg ceapa
  • carne de iepure
  • 200 ml ulei
  • 200 g masline
  • 1 conserva rosii tocate
  • sare
  • piper
  • 1 frunza de dafin
  • patrunjel

Mod de preparare mancare rece de iepure:

Pentru inceput, pune carnita la fiert cu sare si lasa sa fiarba in jur de o ora. Scoate carnea, taie-o in cubulete si prajeste-o in ulei incins. Taie ceapa in jumatate si toac-o solzisori fini. Pune ceapa la calit si ai grija sa amesteci constant. Las-o pe foc cam 30 de minute, apoi pune apa si lasa la fiert 2 ore.

Cand totul s-a transformat in sos, adauga conserva de rosii cubulete, frunze de dafin, piper proaspat macinat si sare si mai lasa la fiert 10-15 minute. Pune si carnea prajita si maslinele si mai lasa inca 10 minute pe foc.  Pune patrunjelul tocat si serveste dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancare rece mancare iepure tocanita iepure
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018875 (s)