News Flash:

Mancare de urzici cu usturoi

1 Aprilie 2011
2891 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de urzici cu usturoi
Pentru ca azi este vineri si unele persoane tin post, va ofer o noua idee: mancare de urzici cu usturoi verde!
Noi am servit alaturi de piept de pui caci nu tinem post, dar voua va recomand sa inlocuiti carnea cu snitele de soia sau chiftelute de soia (urmeaza cat de curand pe blog niste retete cu soia).

Am folosit:

5 gramajoare de urzici, 2 fire usturoi verde, 1 ceapa, 3 linguri sos de rosii, 2 linguri de faina, oregano, sare, piper, patrunjel.

Urzicile le-am spalat bine cu apa rece si le-am pus la fiert intr-o oala cu apa.
Le-am lasat aprox. 15 minute, apoi le-am pus in strecuratoare la scurs si le-am tocat marunt.

Am pregatit sosul din ceapa si usturoi verde tocate marunt, pe care le-am pus la calit cateva minute. Am condimentat si am adaugat sos de rosii.
Urzicile tocate le-am adaugat peste sos si am mai lasat pe foc 15-20 de minute. Spre final am adaugat sos din faina si apa, patrunjel si am potrivit de sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

briose usturoi ceapa cartofi taranesti patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 25 queries | Mysql time :0.017408 (s)