News Flash:

Mancare de spanac cu ochiuri

10 Aprilie 2012
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de spanac
Ingrediente:

1 kg spanac verde
50 ml lapte
1 tija praz
4 fire usturoi verde
piper
sare


Mod de preparare:

Frunzele de spanac le-am spalat bine in mai multe ape. Intr-o oala mai mare am pus apa la fiert, iar cand a ajuns la punctul de fierbere am adaugat spanacul, lasandu-l sa se opareasca 5 minute. Am oprit putina zeama. L-am pus la scurs intr-o sita. Intre timp am tocat marunt o tija de praz, pe care am pus-o la calit in putin ulei. Am tocat marunt spanacul, si l-am adaugat peste prazul calit. Am adaugat putina zeama ramasa de la oparit si am lasat cateva minute la fiert. Cand a scazut zeama, am adaugat laptele, apoi usturoiul tocat marunt. Am lasat pe foc pana s-a fiert si usturoiul, apoi am stins focul. Am servit spanacul alaturi de oua ochiuri.
Mancare de spanac cu ochiuri pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac verde lapte tija praz usturoi verde pipersare sita oua ochiuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021140 (s)