News Flash:

Mancare de spanac

27 Aprilie 2011
3400 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de spanac
Ingrediente: - 1 kg spanac - 4 cepe - 1 lingura delikat - 1 cana  lapte - 1 lingura faina - 2 catei de usturoi - 1 pahar ulei Mod de preparare: Dupa ce am curatat si spalat spanacul, il punem la fiert intr-o oala cu 0.5l apa. Dupa 15 min. stingem focul. Curatam ceapa si calim impreuna cu zeama de la spanac si ulei. Turnam spanacul peste ceapa calita, adaugam si usturoiul. Dizolvam lingura de faina in ceasca de lapte si turnam peste spanac. Mai lasam sa clocoteasca 5 min si stingem focul. Adaugam delikatul si este gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac alimentatie sanatoasa pui mexican lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2315 viz    0 com
1214 viz    0 com
1148 viz    0 com
2108 viz    0 com
2654 viz    0 com
1034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013505 (s)