News Flash:

Mancare de salata verde

27 Aprilie 2011
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de salata verde
Ingrediente: - o salata verde, - 4 catei usturoi, - ulei, - 2 linguri faina, - 400 ml lapte, - sare, piper - 2 linguri smantana. Mod de preparare: Frunzele salatei se spala foarte bine si se rup in bucati mai mici. Se fierb in apa cu sare, dar nu mai mult de 3 minute. In putin ulei sa caleste usturoiul tocat marunt. Se ia oala de pe foc si se adauga 2 linguri de faina. Se amesteca foarte bine pentru a nu se face cocolosi. Frunzele de salata scurse de apa in care au fiert, se pun peste faina, apoi laptele (depinde cat de groasa vreti sa fie mancarea). Se amesteca energic, se pune oala inapoi pe foc si se continua fierberea. Daca sosul se ingroasa prea tare, se mai poate adauga apa calda. Se condimenteaza cu sare si piper. Atentie la sare pentru ca salata a fost fiarta in apa cu sare. Se fierbe pentru aprox. 5 minute, se opreste focul si se pun 2 linguri de smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

masline negre alimentatie sanatoasa lapte smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1081 viz    0 com
1074 viz    0 com
1975 viz    0 com
2483 viz    0 com
929 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013801 (s)