News Flash:

Mancare de pui cu sos de rosii si masline - FOTO

5 Ianuarie 2012
4103 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de pui cu sos de rosii si masline
Ingrediente:

1 pui de 1 kg
250 gr ciuperci proaspete sau din conserva
5 catei de usturoi
coaja rasa de lamaie
5 linguri ulei
1 lingurita boabe de piper
1/2 lingurita sare
300 gr rosii
4 fire rozmarin
un cub concentrat de pui
250 ml vin alb
2 linguri bulion
2 linguri masline intregi

Mod de preparare:

Usturoiul se piseaza cu coaja de lamaie si piperul. Se adauga 2 linguri ulei si sare. Se taie puiul in 8 bucati, care se freaca cu marinata de usturoi, se lasa sa se patrunda 60 minute. Se curata rosiile de coaja; pulpa se taie in cuburi. Se taie felii ciupercile. Carnea se prajeste in 3 linguri ulei timp de 10 minute. Se unge cu restul de marinata. Se toarna vinul si se da in clocot. Se adauga bulion si supa de pui, pregatita din cubul de concentrat. Se adauga ingredientele pregatite si maslinele se lasa la foc moale sa fiarba 30 minute, fara capac.

Reteta Mancare de pui cu sos de rosii si masline este recomandata de Craita. Din ingredientele de mai sus ies 4 portii.

Citeste si Pui copt cu portocale si ierburi de Provence.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Mancare_de_pui_cu_sos_de_rosii_si_masline1.JPG
pui ciuperci usturoi ulei sare rosii rozmarin vin alb bulion masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019866 (s)