News Flash:

Mancare de post: ghiveci de legume la cuptor

27 Martie 2012
5047 Vizualizari | 0 Comentarii
Ghiveci de legume la cuptor
Ingrediente:

1 dovlecel
1 ardei verde
10-12 ciuperci
1 ardei rosu
1 fir de ceapa verde
1 rosie
3-4 linguri rosii tocate din conserva
2 linguri ulei de masline
piper
sare
 
Mod de preparare:
 
 Intr-un bol de salata se pun toate legumele, cu exceptia rosiilor, in straturi, se potriveste de piper si sare si se adauga ulei de masline. Rosiile tocate din conserva le-am amestecat cu 1 pahar de apa si am turnat totul peste legume, astfel incat lichidul din vas sa ajunga pana la ultimul strat de legume de deasupra. Compozitia rezultata se da la cuptor pentru aproximativ 30-40 minute.
Ghiveci de legume la cuptor recomandat de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dovlecel ardei verde ciuperci ardei rosu ceapa verde rosie piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1766 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014716 (s)