News Flash:

Mancare de post cu tortellini

14 Noiembrie 2011
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de post cu tortellini
Ingrediente: 250 g tortellini cu spanac 400 g pastai fasole verde din conserva 1 ceapa medie 2 morcovi 2 tije telina 1 catel usturoi 400 g rosii din conserva frunze proaspete de busuioc 1 lingura ulei de masline 1,5 litri supa de legume Mod de preparare: Ceapa tocata, telina si morcovul taiate cubulete se calesc in ulei 10 minute. Se adauga usturoiul si se mai calesc 1 minut. Se adauga rosiile si supa fierbinte si se fierbe 10 minute. Se adauga pastele proaspete si fasolea si se mai fierb 4 minute. Se presara cu busuioc si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene dressing italienesc ceapa gorgonzola
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016009 (s)