News Flash:

Mancare de mazare, porumb si carnati

27 Aprilie 2011
8255 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de mazare porumb si carnati
Ingrediente: - O ceapa mare ori 2 mai micutze - 1 carnat afumat din cei mai grosi - ½ cana ulei masline - 1 punga marime medie de legume mix mazare si porumb congelate, ori 1 cutie de mazare si una de - porumb - O legatura patrunjel si cateva fire de marar - Praf sare, piper si usturoi - Putina faina ptr ingrosat ori putini fulgi de piure Mod de preparare: Se curata carnatul afumat de pielita si se prajeste in uleiul de masline direct in cratita in care urmeaza sa faceti mancarea, se pune si un strop de apa. Se lasa pana prind culoare/rumenesc. Cand sunt gata se adauga ceapa tocata marunt. Se mai lasa putin pana prinde culoare aurie ceapa, apoi se pune apa. Cand fierbe se pune punga cu legume mix congelate or conservele de mazare si cea de porumb trecute printr-o apa. Se lasa la fiert vreo 15 minute apoi se pune sare dupa gust, piper si putin usturoi. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa sa nu faca cocoloase, apoi se toarna peste mancarea de pe foc, amestecand conitnuu sa nu se prinda. eu prefer sa pun direct fulgi de piure. Cand e aproape gata se pun patrunjelul si mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon porumb aluat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012531 (s)