News Flash:

Mancare de mazare cu si fara carne

3 Mai 2011
2294 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de mazare cu si fara carne
Ingrediente: - 1 kg mazare Bonduel - 1 piept pui - 3-4 linguri ulei - o ceapa - 1 gogosar - 1-2 fire praz - 3 linguri pasta tomate - o legatura marar - o lingura vegeta - putin piper Mod de preparare: Am tras ceapa si prazul taiate marunt in 2 linguri ulei, adaugand si gogosarul taiat marunt si 2-3 linguri apa pentru a opri prajirea, pret de 15 min.  Separat, intr-o tigaie am pus 2 linguri de ulei si pieptul portionat peste care am adaugat un pahar cu apa. L-am lasat cca 20 min pe foc. Am pus mazarea intr-o oala cu apa fierbinte si dupa ce am lasat-o 5-10 min, am scos-o cu spumiera si am adaugat-o  in tigaia cu ceapa impreuna cu vreo 2 polonice cu apa. Am lasat pe foc tigaia si dupa 10 min am adaugat pasta de tomate, vegeta si piperul si in final mararul tocat marunt. Am dat deoparte o cantitate (mazarea de post) si peste restul de mazare am adaugat pieptul de pui pregatit. Am amestecat si am mai lasat cateva minute mancarea pe foc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon carne nuci pecan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019941 (s)