News Flash:

Mancare de mazare cu ardei

3 Mai 2011
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de mazare cu ardei
Ingrediente: - 1 kg mazare (congelata) - 2 cepe potrivite - 2 ardei grasi rosii (capia) - 3 rosii - 3-4 linguri bulion - o foaie de dafin - sare dupa gust - o lingurita de zahar - 3-4 linguri ulei - o lingurita boia dulce - 0 lingura faina - marar Mod de preparare: Punem in cratita in care facem mancarica putina apa (un sfert de cescuta) si apoi adaugam uleiul astfel incat sa nu calim nimic, doar sa inabusim, adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul tocat, rosiile, apoi mazarea curatata si spalata (este de preferat ca mazarea sa fie proaspata, sau pe timpul iernii congelata la punga). Punem apa si lasam sa fiarba, in jur de 30 de minute (daca mazarea e prefiarta, timpul se scurteaza cu 15 minute). Adaugam bulionul amestecat cu putina apa si faina (cu grija sa nu faca cocoloase), foaia de dafin, boiaua, saram dupa gust si mai lasam zece minute pe foc mic, amestecand din cand in cand... punem si mararul si stingem focul, mai lasam acoperit inca 5 minute si servim.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon ardei gras rosii bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1488 viz    0 com
1114 viz    0 com
1081 viz    0 com
1229 viz    0 com
1461 viz    0 com
2281 viz    0 com
1273 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014092 (s)