News Flash:

Mancare de fasole verde cu carne

15 Octombrie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6599 RON (+0.0013)
USD: 4.1469 RON (+0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente: 1 kg fasole verde, 800g piept de pui ( puteti folosi un pui mai mic taiat bucati), 2 cepe mici, 3-4 rosii, 2 catei de usturoi, ¼ lingurita cimbru, ulei, sare, piper proaspat macinat, patrunjel verde.

Mod de preparare: Taiem capetele la pastaile de fasole  cand eram mica adoram sa fac chestia asta) apoi punem pastaile intr-un vas mai mare si le spalam bine in mai multe ape. Le punem la fiert in apa rece cu sare. Carnea o spalam bine si o taiem bucatele pe care le condimentam cu sare. Incingem putin ulei intr-o cratita mai mare si prajim carnea intorcand-o usor pe toate partile astfel incat sa se rumeneasca frumos.

Cand fasolea este pe jumatate fiarta o strecuram. Curatam ceapa si usturoiul de coaja si le tocam marunt apoi le calim in putin ulei pana se inmoaie. Adaugam fasolea scursa de apa si ametecam. Rosiile le spalam si le taiem felii. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi pasta de rosii aproximativ 3 – 4 linguri si 200ml apa. Eu sper sa puneti rosii proaspete, mancarea va avea alt gust, mult mai bun :)

Adaugam la fasole carnea rumenita, feliile de rosii, cimbrul, mai punem putina sare, piper si tot amestecul il bagam la cuptor la 180grade C timp de 30 de minute pana cand mancarea scade. Puteti sa adaugati si putina apa. Cand mancarea de fasole a scazut suficient si incepe sa se rumeneasca, o scoatem si o servim cu mult patrunjel verde tocat. Se poate servi si cu mamaliga in loc de paine.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015566 (s)