News Flash:

Mancare de fasole verde

27 Aprilie 2011
6840 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare de fasole verde
Ingrediente: - 400g fasole verde - 1 ceapa - 3 linguri rosii maruntite (conserva) - 1 lingura pasta de tomate - 4-5 catei de usturoi - ulei Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei cateva minute. Se toarna putina apa si cand fierbe se pune fasolea verde. Se completeaza cu apa si se fierbe 20-30 minute. Se adauga rosiile maruntite si pasta de tomate si se mai fierbe 5-10 minute. Cand este fiarta se potriveste de sare si piper se adauga usturoiul taiat marunt, se mai lasa un minut si este gata. Se poate pune si patrunjel tocat. Se poate manca ca atare fiind o mancare de post sau garnitura pentru preparate din carne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi natur fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2876 viz    0 com
2167 viz    0 com
2154 viz    0 com
3146 viz    0 com
1330 viz    0 com
3447 viz    0 com
1750 viz    0 com
2402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020554 (s)