News Flash:

Mancare cu vinete si fasole

7 Iulie 2011
1723 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare cu vinete si fasole
Ingrediente: 450 g carne 1 ceapa medie 1 vanata medie 225 g suc de rosii sau rosii taiate cubulete 400 g fasole (conserva) 1 lingurita boia dulce 1,5 pahare de iaurt 2 linguri de ulei de masline 1/2 lingurita de nucsoara 1 ligurita rasa cimbru sare piper Mod de preparare: Se spala vanata si se curata de coaja. Se taie in felii subtiri de aproximativ 0,5 cm. Se sareaza si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata. Se lasa timp de 30 de minute. Se aprinde cuptorul. Intr-o tigaie (teflon) cu ulei se pun vinetele sa se friga pe ambele fete, pana devin usor maronii. Se toarna restul de ulei in tigaie si se prajeste carnea. Cand s-a prajit, se adauga fasolea scursa, sosul de rosii, cimbrul si boiaua. Se amesteca. Intr-un castronel se amesteca iaurtul cu nucsoara. Intr-o tava putin mai inalta sau o cratita se pune primul strat de vinete prajite, un strat de fasole, vinete, fasole, vinete si deasupra se toarna amestecul din iaurt. Se da la cuptor aproximativ o ora, pana se rumeneste. sursa articol: http://www.vulpeabucatar.com sursa fotografie: http://www.vulpeabucatar.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne ceapa drojdie uscata patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1312 viz    0 com
1896 viz    0 com
1112 viz    0 com
3353 viz    0 com
4677 viz    0 com
3328 viz    0 com
1210 viz    0 com
1187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018622 (s)