News Flash:

Mancare cu carne de porc si prune

30 August 2012
4423 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.2 kg pulpa de porc
500 g cartofi taiati cuburi
3 lingurite ulei de masline
200 g ceapa rosie
4 prune mari taiate in sferturi
fasole verde pentru servire
1 lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Punem carnita intr-o oala si o ungem cu ulei. Presaram sare pe deasupra si bagam la cuptor timp de 25 de minute. Reducem apoi temperatura la 200 grade si punem ceapa si cartofii in aceeasi oala si amestecam un pic. Bagam oala la cuptor timp de 40 de minute. Adaugam prunele si mai lasam la cuptor timp de 20 de minute. Acoperim apoi vasul si lasam sa stea in repaus timp de 10 minute. Taiem apoi fripturica si servim cu prune si cartofi si fasole verde fiarta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa rosie prune fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6161 viz    0 com
2703 viz    0 com
1106 viz    0 com
3538 viz    0 com
1647 viz    0 com
1128 viz    0 com
2564 viz    0 com
5309 viz    0 com
2044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020292 (s)