News Flash:

Mancare chinezeasca colorata

27 Iunie 2011
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare chinezeasca
Ingrediente: 200 g paste late sare piper 3-4 linguri de ulei 1 ardei iute 2 lamai verzi 100 g conopida 2 morcovi 250 g peste afumat 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura amidon 100 ml vin alb scortisoara 2 linguri de cocos ras Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se dau sub un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei. Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Se serveste cu pestele si pastele amestecate si se orneaza cu cocos. sursa articol: http://www.retete-bucatarie.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuca nescafe stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5480 viz    0 com
2710 viz    0 com
1250 viz    0 com
2033 viz    0 com
1324 viz    0 com
1886 viz    0 com
1556 viz    0 com
1114 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022389 (s)