News Flash:

Mancare chinezeasca colorata

27 Iunie 2011
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Mancare chinezeasca
Ingrediente: 200 g paste late sare piper 3-4 linguri de ulei 1 ardei iute 2 lamai verzi 100 g conopida 2 morcovi 250 g peste afumat 2 linguri zeama de lamaie 1 lingura amidon 100 ml vin alb scortisoara 2 linguri de cocos ras Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se dau sub un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei. Ardeiul iute se curata de samburi si se taie marunt. Lamaile se taie felii si se curata de coaja. Conopida spalata se rupe in buchetele mici. Morcovii curatati se taie rondele. Pestele afumat se taie bucati si se stropeste cu zeama de lamaie. Legumele se calesc in 2-3 linguri de ulei. Se adauga vinul, lamaile si scortisoara, apoi amidonul dizolvat in putina apa. Sosul se sareaza si se pipereaza. Se serveste cu pestele si pastele amestecate si se orneaza cu cocos. sursa articol: http://www.retete-bucatarie.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuca nescafe stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4870 viz    0 com
2617 viz    0 com
1156 viz    0 com
1781 viz    0 com
1224 viz    0 com
1784 viz    0 com
1445 viz    0 com
1012 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1764 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018015 (s)