News Flash:

Mananci o portie si mai vrei - Deliciu de post - Tocanita de legume

17 Mai 2017
1608 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei kapia
un ardei iute
doi ardei grasi
o vanata
3 cepe
4 rosii
5 catei usturoi
5 cartofi
sare
piper
patrunjel
un pahar cu vin
ulei

Citeste si Dovlecei umpluti cu carne la cuptor

Mod de preparare:

Coacem ardeii si vanata, apoi le curatam de coaja. Lasam cateva minute vanata pe un tocator la scurs. Calim usturoiul impreuna cu rosiile curatate de coaja. Adaugam cartofii taiati in cuburi, ardeii copti, vanata, ceapa, sarea, piperul, paharul de vin si apa calda (cat sa fiarba legumele).
Vasul cu legume este pus la cuptor, vreme de 40 de minute, la foc potrivit. La final adaugam patrunjelul verde tocat.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocana post retete post tocanita legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016859 (s)