News Flash:

Mananci de nu te mai opresti - Cum faci cea mai buna ciorba radauteana din lume!

26 Iulie 2017
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca te-ai saturat de ciorbele obisnuite si vrei sa incerci ceva cu adevarat senzational, atunci e clar timpul sa faci o radauteana plina de gust!
 
Ingrediente:

ceapa
ardei rosu
morcov
telina
marar
pui (noi am folosit ciocanele)
otet
smantana grasa

Mod de preparare:


Se pune carnea la fiert si cand e gata zeama se lasa deoparte, iar puiul se alege cu grija de pe oase. Intre timp calim ceapa, ardei rosu, morcov si telina tocate cat mai marunt. Cand acestea si-au schimbat putin culoarea adaugam zeama de la carne si apa si lasam la fiert.
Aproape de final se adauga bucatile de carne si se incorporeaza smantana dupa gust (mai multa sau mai putina). Se adauga sare, marar tocat si otet dupa preferinte.

preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosu marar smantana grasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016230 (s)