News Flash:

Mananci carne rosie? Uite ce trebuie sa stii

29 Ianuarie 2013
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Excesul de carne rosie, chiar si pe termen scurt, poate avea efecte dezastruoase. Nutritionistii te sfatuiesc ca, din cand in cand, sa faci cate o pauza, pentru a-ti proteja organismul de aparitia celulelor canceroase. "Consumul zilnic de carne duce la acumularea de compusi cancerigeni la nivelul colonului. Asa ca, macar o data pe saptamana, opteaza pentru un meniu vegetarian, bogat in varza, ananas, conopida sau broccoli. In felul acesta, poti reduce actiunea nociva a carnii", te sfatuieste Oana Cuzino in emisiunea "Ce se intampla, Doctore?"
 
Daca tot nu te poti abtine, consuma carnea alaturi de o portie generoasa crucifere - varza, gulie, rucola, conopida, dar si mustar vegetal.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne rosie meniu vegetarian varza gulie rucola conopida
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025817 (s)