News Flash:

Mananca precum indienii: sabji cu dovlecel

2 Februarie 2012
2929 Vizualizari | 0 Comentarii
Sabji cu dovlecel
Sabji este un fel de mancare indian, ce are in prim-plan dovlecelul.

Ingrediente:

5 rosii potrivite (aprox. 390 g)
1/2 dovleac (aprox. 680 g - fara seminte)
1 lingurita seminte de chimion (cumin)
4 linguri ulei
200 ml apa (de preferat fierbinte)
2 lingurite garam masala
1 lingurita curcuma (turmeric) - pudra
4 lingurite coriandru - pudra
2 lingurite de sare
putina boia iute (optional)

Mod de preparare:


Prima data se curata si se taie cubulete legumele. Dupa aceeea, intr-o tigaie mai adanca (gen wok) se infierbanta uleiul cu semintele de chimion. Cand a inceput sa se simta aroma acestora se pune la calit dovleacul. Pe parcurs se adauga condimentele si rosiile. Dupa ce s-au calit putin se toarna apa si se lasa sa fiarba pana se absoarbe tot lichidul. La final se potriveste de sare.
Sabji cu dovlecel pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii dovleac ulei apa garam masala curcuma turmeric coriandru sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1690 viz    0 com
4132 viz    0 com
3827 viz    0 com
3518 viz    0 com
2686 viz    0 com
2460 viz    0 com
1166 viz    0 com
1429 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1877 (s) | 25 queries | Mysql time :0.019610 (s)