News Flash:

Mananca la micul dejun clatite cu cascaval si sunca

3 Februarie 2012
2844 Vizualizari | 0 Comentarii
Mic dejun cu clatite si cascaval
Ingrediente:

115 g faina
3 oua
140 ml lapte
80-100 g cascaval
1 lingurita de praf de copt
100 g sunca presata
 piper
sare

Mod de preparare:

Prima data se freaca bine galbenusurile cu piper si sare, apoi se cerne faina impreuna cu praful de copt. Dupa aceea se adauga alternativ peste galbenusuri faina si laptele si se amesteca pana ce se omogenizeaza compozitia. Se pun si albusurile batute spuma tare. La final, inglobam cascavalul razuit si sunca. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. Se ia cate un polonic mic de compozitie si se toarna in tigaia incinsa. Cand incep sa apara bule mari la suprafata, se intorc pe cealalta parte. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei.
Aceste clatite se pot servi ca mic dejun, simple, cu iaurt sau cu cascaval ras.
Mic dejun cu clatite, cascaval si sunca pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua lapte cascaval sunca presata piper sare spuma polonic clatite
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1436 viz    0 com
1853 viz    0 com
1235 viz    0 com
2983 viz    0 com
1913 viz    0 com
2853 viz    0 com
2485 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026033 (s)