News Flash:

Mamaliguta cu ochiuri in cuib

1 Martie 2013
2782 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-6 oua
250 g malai
50-100 g unt
200 g branza de vaci
100 g smantana
1 l apa
sare

Mod de preparare:

Dupa ce este gata, mamaliga mai vartoasa se amesteca cu untul, branza de vaci bine maruntita in prealabil, cu smantana si sarea si se desarta, imediat, intr-o tava smaltuita mai mica, bine unsa cu unt (mamaliga sa fie instrat de 3-4 cm grosime). Cu dosul unei linguri care a fost inmuiata in unt se niveleaza mamaliga si se fac cuiburi de marimea unui fund de ceasca, cu distanta de 2-4 cm intre ele; in fiecare cuib se sparge un ou pe care, apoi se pune cate o bucatica de unt. Tava se introduce in cuptor cu 15 minute inainte de servire. Ochiurile se servesc impreuna cu mamaliga pe care sunt asezate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua malai unt smantana apa sare tava smaltuita cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012935 (s)