News Flash:

Mamaliguta cu branza si smantana

20 Noiembrie 2014
3416 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 l de apa
foarte putina sare
faina de porumb cat cuprinde
cca 300 gr branza de vaca
cca 200 gr smantana

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu sarea si foarte putina faina presarata. In momentul in care da in clocot, se adauga treptat faina. Se amesteca folodind un tel sau facalet. Dupa ce a fiert suficient, se rastoarna mamalia intr-o farfurie plata.
Se faramiteaza cu furculita branza intr-un bol, se adauga smantana si putina sare. Apoi se omogenizeaza.
Se iau cateva linguri de mamaliga, se pun pe alta farfurie, iar alaturi niste branza cu smantana. Se poate decora fie cu ardei gras rosu, fie cu frunze de marar si patrunjel.
Dupa preferinte, se pot pune in farfurie si cateva jumari sau oua ochiuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza smantana retete mamaliga polenta retete romanesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019130 (s)