News Flash:

Mamaliga cu spanac si cascaval

8 Martie 2013
2558 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g malai
40 g unt
1 legatura de spanac
2 catei de usturoi zdrobiti
375 ml supa de legume
50 g cascaval dat prin razatoare
100 g smantana

Mod de preparare:

Intr-o oala topim untul la foc mare si punem usturoiul la calit cu spanac. Amestecam timp de 3 minute. Incorporam smantana si lasam sa fiarba la foc mic timp de 2 minute. Transferam apoi intr-un bol. In oala punem la fiert supa si 500 ml apa rece. Dupa ce da in clocot, adaugam malaiul si reducem focul. Amestecam constant timp de 5-7 minute, pana cand se ingroasa mamaliga. Incorporam amestecul de spanac, adaugam cascavalul si sare dupa gust si amestecam bine. Lasam sa se raceasca un pic inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai unt smantana oala foc mare bol servire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1444 viz    0 com
2359 viz    0 com
3230 viz    0 com
1456 viz    0 com
2087 viz    0 com
2115 viz    0 com
2385 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019761 (s)