News Flash:

Mamaliga cu parmezan si smantana

7 Martie 2012
3711 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamaliga cu parmezan si smantana
Ingrediente:

300 g malai
30 g parmezan ras
1 cub concentrat de gaina
600 ml lapte
1 l apa

Mod de preparare:

Fierbem laptele si apa cu cubul de gaina. In momentul in care incepe sa clocoteasca punem faina treptat, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Reducem apoi focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 5 minute. Dupa aceea adaugam parmezanul. Se pune in boluri si se serveste imediat. Se poate servi cu smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai parmezan lapte apa cocoloase boluri smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015764 (s)