News Flash:

Mamaliga cu gorgonzola si Gruyere

4 Ianuarie 2013
3016 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
100 g Gorgonzola picanta
500 ml apa
1 lingurita sare
1 lingura unt
130 g malai
100 g branza Gruyere
100 g mascarpone
piper proaspat macinat
 
Mod de preparare:

Pune mai intai la fiert apa cu sare, iar cand clocoteste adauga malaiul si amesteca bine cu un tel, ca sa nu ramana cocoloase. Lasa mamaliguta sa fiarba bine, apoi pregateste o tava termorezistenta si unge-o cu putin unt. Da branza Gruyere si Grogonzola pe razatoare, apoi amesteca-le cu mascarpone si putin piper proaspata macinat. Asaza in tava termorezistenta jumatate din cantitatea de mamaliguta (trebuie sa fie moale, sa curga), pune compozitia de branza, apoi acopera totul cu mamaliga ramasa. Pune preparatul la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute, pana se rumeneste usor.
Serveste preparatul fierbinte, imediat dupa ce scos tava din cuptor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gorgonzola picanta apa sare unt malai branza gruyere mascarpone
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4153 viz    0 com
2354 viz    0 com
1627 viz    0 com
7491 viz    0 com
7849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1545 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013741 (s)