News Flash:

Mamaliga cu gorgonzola

7 Noiembrie 2013
2931 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g malai
1 lingurita de sare
1 lingura de unt
1 ceasca de gorgonzola maruntita
1 lingura de oregano
1 varf de cutit de nucsoara
100 g carnati de casa

Mod de preparare:

Pune patru cani de apa la fiert cu sarea. Cand incepe sa clocoteasca adauga malaiul si amesteca incontinuu, aproximativ 10 minute, pana cand incepe sa se ingroase. Separat, amesteca untul cu gorgonzola, o lingura de oregano si nucsoara.

Scoate mamaliga pe un platou, toarna peste ea amestecul de branza si, intre timp, prajeste putin si carnatii taiati rondele. Adauga-i si pe acestia peste mamaliga si da compozitia la cuptor pentru 10 minute, pana cand se rumeneste usor deasupra.
Mamaliga cu gorgonzola si carnati de casa se serveste calda, presarata cu oregano si alaturi de un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3009 viz    0 com
1352 viz    0 com
1332 viz    0 com
4655 viz    0 com
1323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015673 (s)