News Flash:

Mamaliga cu de toate la cuptor

30 Decembrie 2011
2120 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamaliga cu de toate la cuptor
Ingrediente:
  
mamaliga
200 gr salam
2 felii slanina
200 gr smantana
200 gr branza de vaci
3 oua
ketchup
2 linguri de gris pentru tapetat tava
o lingura margarina pentru uns tava

Mod de preparare:

In tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet se pune mamaliga, se intinde cu o lingura de lemn uda, se rade deasupra branza, apoi se pune salamul tocat marunt. Se bat ouale bine si se pun peste salam, se adauga  ketchup, iar la final bucatele de slanina. Tava se baga in cuptorul incalzit. Cand compozitia s-a rumenit, se scoate tava, se adauga smantana si se inteapea cu furculita pe alocuri sa intre smantana si in mamaliga. Dupa alte 5 minute in care a stat in cuptor, se poate servi.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mamaliga salam slanina smantana oua ketchup gris margarina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017450 (s)