News Flash:

Mamaliga cu ciuperci si branza

24 Septembrie 2014
1884 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g ciuperci
150 ml smantana lichida
50 g branza Roquefort
3-4 catei de usturoi
oregano
piper
sare
apa
malai
lapte
verdeata

Mod de preparare:

Din lapte, apa si sare, se face o mamaliga moale. La final se pune o bucata de unt. Mamaliga se pune intr-o tava si se niveleaza cu spatula. Se lasa sa se raceasca aproximativ 30 de minute.
Ciupercile se taie si se trag la tigaie cu usturoi, oregano, sare si piper. La final se adauga smantana lichida si branza Rpquefort. Se mai lasa pe foc cateva clocote si e gata.
Pe farfurie se pune mamaliga coapta, iar deasupra ciupercile. Se presara verdeata.

sursa: iadulbucatarilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete masterchef mimi nicolae mamaliga ciuperci culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2905 viz    0 com
1623 viz    0 com
1665 viz    0 com
2559 viz    0 com
15902 viz    0 com
3583 viz    0 com
2344 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1078 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013620 (s)