News Flash:

Mamaliga cu ciuperci si branza

24 Septembrie 2014
1804 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g ciuperci
150 ml smantana lichida
50 g branza Roquefort
3-4 catei de usturoi
oregano
piper
sare
apa
malai
lapte
verdeata

Mod de preparare:

Din lapte, apa si sare, se face o mamaliga moale. La final se pune o bucata de unt. Mamaliga se pune intr-o tava si se niveleaza cu spatula. Se lasa sa se raceasca aproximativ 30 de minute.
Ciupercile se taie si se trag la tigaie cu usturoi, oregano, sare si piper. La final se adauga smantana lichida si branza Rpquefort. Se mai lasa pe foc cateva clocote si e gata.
Pe farfurie se pune mamaliga coapta, iar deasupra ciupercile. Se presara verdeata.

sursa: iadulbucatarilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete masterchef mimi nicolae mamaliga ciuperci culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2877 viz    0 com
1586 viz    0 com
1625 viz    0 com
2482 viz    0 com
15754 viz    0 com
3495 viz    0 com
2204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018275 (s)