News Flash:

Mamaliga cu carne de vita la cuptor

15 Martie 2012
4139 Vizualizari | 0 Comentarii
Mamaliga cu carne de vita
Ingrediente:

mancarica de carne de vita cu ciuperci
mamaliguta

   
Mod de preparare:

Am sfaramat cu furculita maruntel mamaliga rece, iar cu ajutorul instrumentul din imagine uns cu un pic de ulei am facut turnurile de mamaliguta, pe care le-am tiparit un pic cu o lingura apoi cu capacelul le plastic si acesta uns cu ulei,  am ridicat cercul de metal si am format o parte de turn. Toata operatia am facut-o pe tava tapetata cu hartie de copt. Am bagat turnurelele in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute, doar cat sa se infierbinte mamaliguta, apoi am trecut la construirea lor. Le-am asezat pe platou, am pus un pic de sos de la carnita, apoi inca un cerc de mamaliguta si am acoperit cu sosul cu tot cu carne.
Mamaliga cu carne de vita pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014654 (s)