News Flash:

Mamaliga cu carnati si ciuperci

28 Februarie 2013
2269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr malai
3 carnati
200 gr cascaval
1 ceapa tocata
50 ml ulei de masline
100 ml supa de vita
300 gr ciuperci
30 gr faina
30 gr unt
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe malaiul in apa. Cand incepe sa se intareasca, adauga cascavalul si asezoneaza cu sare si piper. Rastoarna apoi mamaliga pe un platou. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga ceapa, carnatii tocati si ciupercile. Lasa pe foc timp de 15 minute. Adauga supa de vita si lasa pe foc pana da in clocot. Incorporeaza apoi untul si faina si mai lasa pe foc cateva minute. Toarna sosul peste mamaliga si serveste. Mamaliga cu carnati si ciuperci se serveste cu smantana si patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai carnati cascaval ceapa tocata ciuperci faina unt sare piper platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019880 (s)